ACTIVITATS DIRIGIDES

Extraescolar d’escalada a Olot

Extraescolars

Les extraescolars d’escalada per nens són una alternativa als esports tradicionals, amb la intenció de donar als nens els coneixements de tècnica necessaris per desenvolupar l’escalada, despertar inquietuds, interès i respecte per aquest esport i per la muntanya en general, amb tots els valors que comporta.

Es fan dins el rocòdrom a Olot, amb la modalitat de búlder (escalada interior i sense corda) i també s’organitzen sortides conjuntes per anar a escalar a la roca amb professionals titulats. Un lloc com la Garrotxa és ideal per l’escalada i no podem perdre aquesta oportunitat!

Els responsables de l’activitat són en Roger i en Lluís, tots dos amb una àmplia experiència en el món de l’escalada i la muntanya.

Els nostres objectius són:

> aprendre a través del joc i la diversió. Passar-ho bé, riure i jugar és el més important!

> adquirir hàbits de vida saludables i els valors específics de l’escalada, com són l’autonomia, seguretat, treball en equip, superació, tolerància a la frustració, motivació, confiança, paciència, esforç i respecte.

> millorar les habilitats motrius i les capacitats físiques bàsiques: força, resistència, equilibri i flexibilitat.

> sortides trimestrals (mínim) a roca. Ja sigui a la paret o a fer bloc.

Per nosaltres és molt important treballar amb grups reduïts (màxim 10 nen/es per grup), i de nivell i edat similar. Sabem que molts tenen una agenda molt apretada i difícil de combinar, però creiem fermament amb la nostra filosofia i és per això que cada nen/a hauria d’anar al grup que li pertoqui.

Per als nois i noies que ja escalen o que tenen ganes d’aprendre l’esport d’una manera més tècnica, més centrada en la pràctica, sense fer-ho a través de (tan de) joc sinó en un grup reduït amb un entrenador amb molta experiència. Es treballaran més intensament aspectes tècnics i també la força i coordinació. Sense pretendre encarar-ho a la competició, és un espai on gaudir de l’escalada per a nois i noies molts motivats i amb ganes de millorar!

Així, els nostres grups d’extraescolar es divideixen en nivells (I, II, III i IV)

La selecció dels grups es farà per criteri dels instructors.


Pots consultar els horaris pel curs 2018-19 (que poden ser modificats en funció dels inscrits) AQUÍ


Les tarifes per el curs 2018-19, pots consultar-les AQUÍ

Aquest curs s’han equiparat les tarifes (tots els nivells tenen el mateix preu) i s’ha augmentat el dte. per a famílies nombroses i monoparentals.

Inscripcions:

La major part de grups estan plens i tancats, de totes maneres, posa’t en contacte amb nosaltres i buscarem la manera de que els petits escalin! 😉

 

  • Instructor: Roger i Lluiset

  • Lloc: Sala Escalada

  • Dia: Dilluns, dimarts dimecres i dijous

  • Horari: Segons edat i nivell